The Pennine Way, 1983
Day 1: Edale to Crowden, Thursday, 28th July
18.1 miles in 8hrs 35mins (10:30-19:05)
Day 2: Crowden to Stoodley Pike, Friday, 29th July
19.5 miles in 11hrs 10mins (09:05-20:15)
Day 3: Stoodley Pike to Ickornshaw, Saturday, 30th July
18.8 miles in 10hrs 25mins (09:20-19:45)
Day 4: Ickornshaw to Malham, Sunday, 31st July
18 miles in 9hrs 5mins (09:05-18:10)
Day 5: Malham to Horton, Monday, 1st August
13.1 miles in 5hrs 40mins (09:35-15:15)
Day 6: Horton to Hawes, Tuesday, 2nd August
15ΒΌ miles in 6hrs 25 mins (09:05-15:30)
Day 7: Hawes to Trough Heads, Wednesday, 3rd August
21.7 miles in 9hrs 15mins (09:35-18:50)
Day 8: Trough Heads to Low Force, Thursday, 4th August
15 miles in 9hrs 20 mins (10:00-19:20)
Day 9: Low Force to Dufton, Friday, 5th August
16.1 miles in 7hrs 55 mins (08:15-16:10)
Day 10: Dufton to Alston, Saturday, 6th August
20 miles in 10hrs 35 mins (09:35-20:10)
Day 11: Alston to Hadrian's Wall, Sunday, 7th August
20.6 miles in 11hrs 25 mins (09:15-20:40)
Day 12: Hadrian's Wall to Bellingham, Monday, 8th August
17.7 miles in 7hrs 35 mins (08:55-16:30)
Day 13: Bellingham to Chew Green, Tuesday, 9th August
19.3 miles in 10hrs 25 mins (09:10-19:35)
Day 14: Chew Green to Kirk Yetholm, Wednesday, 10th August
20.6 miles in 9hrs 7 mins (08:35-17:42)